globalisti berza

АМЕРИКАНСКИТЕ МИЛИЈАРДЕРИ И ГЛОБАЛИСТИ ИЗГУБИЈА НАД 90 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА БЕРЗАТА

Најбогатите американски милијардери изгубија 93 милијарди долари на берзата во вторникот. Тоа е една од најголемите дневни загуби досега, бидејќи распродажбата на берзата беше под…

Види повеќе АМЕРИКАНСКИТЕ МИЛИЈАРДЕРИ И ГЛОБАЛИСТИ ИЗГУБИЈА НАД 90 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА БЕРЗАТА