besmrten polk

НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ НА НАЦИЗМОТ: САД И ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ГО ЗАБРАНИЈА БЕСМРТНИОТ ПОЛК

„Бесмртен полк“ е национална акција која се одржува во Русија и други земји во спомен на учесниците и жртвите од Втората светска војна. „Властите на…

Види повеќе НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ НА НАЦИЗМОТ: САД И ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ГО ЗАБРАНИЈА БЕСМРТНИОТ ПОЛК