rumble

RUMBLE НА МАКЕДОНЕЦОТ ПАВЛОВСКИ ПОСТАВУВА НОВ РЕКОРД, АКТИВЕН РАСТ НА КОРИСНИЦИТЕ ОД 76% НА ГОДИШНО НИВО

Платформата за споделување видеа Rumble објави рекордни месечни активни корисници и рекорд по содржина поставена во вториот квартал од 2022 година, заедно со силна траекторија…

Види повеќе RUMBLE НА МАКЕДОНЕЦОТ ПАВЛОВСКИ ПОСТАВУВА НОВ РЕКОРД, АКТИВЕН РАСТ НА КОРИСНИЦИТЕ ОД 76% НА ГОДИШНО НИВО