bil gejts izdava kniga

БИЛ ГЕЈТС ИЗДАВА КНИГА – КАКО ДА ГИ СПРЕЧИТЕ НАРЕДНИТЕ ПAHДЕМИИ – НАЈАВУВА И КРАЈ НА KOPОНАТА

Основачот на Мајкрософт и еден од најбогатите луѓе во светот, но и некој кој директно учествувал и учествува во создавањето на хистеријата на корoнавируcот, Бил…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС ИЗДАВА КНИГА – КАКО ДА ГИ СПРЕЧИТЕ НАРЕДНИТЕ ПAHДЕМИИ – НАЈАВУВА И КРАЈ НА KOPОНАТА