БИЛ ГЕЈТС ПОЗИТИВЕН НА KOBИД 19!!! МУ ПОСАКУВАМЕ...

БИЛ ГЕЈТС ПОЗИТИВЕН НА KOBИД 19!!! МУ ПОСАКУВАМЕ…

Милијардерот „филантроп“, иницијатор на корона и климатската хистерија, најголемиот донатор на СЗО и еден од основачите на Мајкрософт, Бил Гејтс, вчера вечерта изјави дека е…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС ПОЗИТИВЕН НА KOBИД 19!!! МУ ПОСАКУВАМЕ…
bil gejts za dezinformaciite za vakcinata

БИЛ ГЕЈТС СОЗДАВА ГРУПА ОД 3000 ЛИЦА КОИ БИ ГИ УНИШТИЛЕ ”ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ ЗА BAKЦИHAТА” НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

Милијардерот Бил Гејтс ги објави плановите за создавање нова група, ангажирајќи 3.000 луѓе кои ќе работат на социјалните мрежи, ќе испраќаат пораки и ќе „помогнат…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС СОЗДАВА ГРУПА ОД 3000 ЛИЦА КОИ БИ ГИ УНИШТИЛЕ ”ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ ЗА BAKЦИHAТА” НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ
bil gejts za potekloto na kovid

БИЛ ГЕЈТС ВЕЛИ ДЕКА Е ЈАСНО ДЕКА KOBИД 19 ПОТЕКНУВА ОД ЛИЛЈАЦИ, А ЗА ТОА СЕ ВИНОВНИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

Бил Гејтс вели дека е „сосема јасно“ дека KOBИД-19 потекнува од лилјаци, со што ја отфрла теоријата за потеклото од лабораторијата и ги обвинува „климатските…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС ВЕЛИ ДЕКА Е ЈАСНО ДЕКА KOBИД 19 ПОТЕКНУВА ОД ЛИЛЈАЦИ, А ЗА ТОА СЕ ВИНОВНИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ
БИЛ ГЕЈТС: „ЧУДНО МИ Е ДЕКА ЛУЃЕТО НЕ МЕ САКААТ, СПАСИВ ДЕСЕТИЦИ МИЛИОНИ ЖИВОТИ!“

БИЛ ГЕЈТС: „ЧУДНО МИ Е ДЕКА ЛУЃЕТО НЕ МЕ САКААТ, СПАСИВ ДЕСЕТИЦИ МИЛИОНИ ЖИВОТИ!“

Додека го промовираше „решението“ на глобалната влада за „превенција на пандемии“ на конференцијата TED Talk оваа недела, Бил Гејтс ги коментираше „теориите на заговор“ за…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС: „ЧУДНО МИ Е ДЕКА ЛУЃЕТО НЕ МЕ САКААТ, СПАСИВ ДЕСЕТИЦИ МИЛИОНИ ЖИВОТИ!“
vakcina koja se siri kako virus

ЗОМБИ ИЛИ ЧУМА? БИЛ ГЕЈТС ГО ФИНАНСИРА РАЗВОЈОТ НА BAKЦИНА КОЈА СЕ ШИРИ КАКО BИРУC НА НЕBAKЦИНИPAHИТЕ ЛИЦА

Озлогласената Фондација Бил и Мелинда Гејтс го полни буџетот на Американскиот национален институт за здравство (NIH) за развој на ново истражување, кое е вaкцина без…

Види повеќе ЗОМБИ ИЛИ ЧУМА? БИЛ ГЕЈТС ГО ФИНАНСИРА РАЗВОЈОТ НА BAKЦИНА КОЈА СЕ ШИРИ КАКО BИРУC НА НЕBAKЦИНИPAHИТЕ ЛИЦА
bil gejts izdava kniga

БИЛ ГЕЈТС ИЗДАВА КНИГА – КАКО ДА ГИ СПРЕЧИТЕ НАРЕДНИТЕ ПAHДЕМИИ – НАЈАВУВА И КРАЈ НА KOPОНАТА

Основачот на Мајкрософт и еден од најбогатите луѓе во светот, но и некој кој директно учествувал и учествува во создавањето на хистеријата на корoнавируcот, Бил…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС ИЗДАВА КНИГА – КАКО ДА ГИ СПРЕЧИТЕ НАРЕДНИТЕ ПAHДЕМИИ – НАЈАВУВА И КРАЈ НА KOPОНАТА
bil gejts meta

БИЛ ГЕЈТС МУ СВРТИ ГРБ НА KOBИД? ПОКРАЈ НУКЛЕАРКИ И ЗЕМЈИШТА СЕГА ИНВЕСТИРА ВО ВИДЕО ИГРИ

Вчера Мајкрософт инвестираше речиси 70 милијарди американски долари во својата визија за иднината, што отвора нови можности за Бил Гејтс и неговите фиксни идеи. Компанијата…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС МУ СВРТИ ГРБ НА KOBИД? ПОКРАЈ НУКЛЕАРКИ И ЗЕМЈИШТА СЕГА ИНВЕСТИРА ВО ВИДЕО ИГРИ
bil gates neutral milk

БИЛ ГЕЈТС ПОКРАЈ СÈ ИНВЕСТИРА И ВО МЛЕКО! ПОСЛЕ BAKЦИНА, ЗЕМЈИШТЕ, НУКЛЕАРНА ЕНЕРГИЈА, ”ФИЛАНТРОПОТ” ВЛОЖУВА ПАРИ И ВО ”ЗЕЛЕНО МЛЕКО”

Милијардерот Бил Гејтс одлучил да инвестира и во производство на млеко со кое нема да биде предизвикана голема емисија на штетни гасови. На картонската амбалажа…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС ПОКРАЈ СÈ ИНВЕСТИРА И ВО МЛЕКО! ПОСЛЕ BAKЦИНА, ЗЕМЈИШТЕ, НУКЛЕАРНА ЕНЕРГИЈА, ”ФИЛАНТРОПОТ” ВЛОЖУВА ПАРИ И ВО ”ЗЕЛЕНО МЛЕКО”