биолошко оружје украина

УКРАИНА ГИ УНИШТУВА ДОКАЗИТЕ ЗА ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВОЈ НА БИОЛОШКО ОРУЖЈЕ ФИНАНСИРАНА ОД САД?!

Веднаш штом руските војници влегоа во Украина, владата во Киев нареди „итно уништување“ на патогените, вклучувајќи ги и чумата и антраксот, во лабораториите финансирани од…

Види повеќе УКРАИНА ГИ УНИШТУВА ДОКАЗИТЕ ЗА ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВОЈ НА БИОЛОШКО ОРУЖЈЕ ФИНАНСИРАНА ОД САД?!