bitcoin

ТОТАЛНО БРИШЕЊЕ НА ДОЛАРОТ! РУСИЈА СЕГА ПРИФАЌА БИТКОИН ЗА ПЛАЌАЊЕ НА НАФТАТА И ГАСОТ

Соочена со построги западни санкции поради нападот врз Украина, Русија размислува да прифати биткоин како средство за плаќање на извозот на нафта и гас, пишува CNBC.…

Види повеќе ТОТАЛНО БРИШЕЊЕ НА ДОЛАРОТ! РУСИЈА СЕГА ПРИФАЌА БИТКОИН ЗА ПЛАЌАЊЕ НА НАФТАТА И ГАСОТ