СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ Е ДОМАЌИН НА ЊУЈОРШКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА „КЛИМАТСКАТА КРИЗА“ ВО КОЈА УЧЕСТВУВААТ BLACKROCK, БЕЗОС И СИ-ЕН-ЕН

СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ Е ДОМАЌИН НА ЊУЈОРШКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА „КЛИМАТСКАТА КРИЗА“ ВО КОЈА УЧЕСТВУВААТ BLACKROCK, БЕЗОС И СИ-ЕН-ЕН

Елитните институции се собираат во Њујорк со надеж да ве убедат дека во блиска иднина „нема да поседувате ништо и ќе бидете среќни“. Светскиот Економски…

Види повеќе СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ Е ДОМАЌИН НА ЊУЈОРШКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА „КЛИМАТСКАТА КРИЗА“ ВО КОЈА УЧЕСТВУВААТ BLACKROCK, БЕЗОС И СИ-ЕН-ЕН