АМЕРИКА ПРИЗНА: „НЕМАМЕ СТРАТЕГИЈА“

АМЕРИКА ПРИЗНА: „НЕМАМЕ СТРАТЕГИЈА“

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска изјави за новинарите дека САД немаат стратегија за промена на режимот во Русија. Блинкен, наводно, го коментирал тоа по…

Види повеќе АМЕРИКА ПРИЗНА: „НЕМАМЕ СТРАТЕГИЈА“