klimatski promeni

ПОВТОРНО БЛОКИРАЊЕ НА СОНЦЕТО! АМЕРИКАНСКИ НАУЧНИЦИ САКААТ ДА ЈА ОЛАДАТ ЗЕМЈАТА СО РЕФЛЕКСИЈА НА СОНЧЕВАТА СВЕТЛИНА НАЗАД ВО ВСЕЛЕНАТА!

Американските научници сакаат да го блокираат Сонцето за да ја излади Земјата со рефлексија на сончевата светлина назад во вселената. Планот – кој вклучува пумпање…

Види повеќе ПОВТОРНО БЛОКИРАЊЕ НА СОНЦЕТО! АМЕРИКАНСКИ НАУЧНИЦИ САКААТ ДА ЈА ОЛАДАТ ЗЕМЈАТА СО РЕФЛЕКСИЈА НА СОНЧЕВАТА СВЕТЛИНА НАЗАД ВО ВСЕЛЕНАТА!