kovid japonija

ВО ЈАПОНИЈА Е BAKЦИНИРАНО СКОРО ЦЕЛОТО НАСЕЛЕНИЕ, А БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ ОД KOBИД Е НАЈГОЛЕМ ОД ПОЧЕТОКОТ НА ГОДИНАТА

Јапонија предупреди дека нов бран на инфекции со Ковид-19 брзо се шири низ земјата и го повика населението да биде внимателно пред претстојниот викенд и…

Види повеќе ВО ЈАПОНИЈА Е BAKЦИНИРАНО СКОРО ЦЕЛОТО НАСЕЛЕНИЕ, А БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ ОД KOBИД Е НАЈГОЛЕМ ОД ПОЧЕТОКОТ НА ГОДИНАТА