bodibilder pocinal od vakcinata

ТРАГИЧНО: 28 ГОДИШЕН БОДИБИЛДЕР ”НЕОЧЕКУВАНО” ПОЧИНАЛ ЧЕТИРИ ДЕНА ПОСЛЕ BAKЦИНАЦИЈАТA СО МОДЕРНА

28 годишен бодибилдер ”неочекувано” починал четири дена после примање на втората доза Модерна, вакцина против Ковид 19, откриваат постовите на социјалните мрежи. Ажурирањето на Фејсбук…

Види повеќе ТРАГИЧНО: 28 ГОДИШЕН БОДИБИЛДЕР ”НЕОЧЕКУВАНО” ПОЧИНАЛ ЧЕТИРИ ДЕНА ПОСЛЕ BAKЦИНАЦИЈАТA СО МОДЕРНА