vodici 2022

ПЛИВАЊЕ ЗА ЧЕСНИОТ КРСТ САМО СО KOBИД СЕРТИФИКАТ. ОВИЕ ЛУЃЕ НЕ ЗНААТ ЗА БОГ!

Традиционалното богојавленско капење за чесниот крст во соседна Србија, ќе се одржи следната среда на Сава и Дунав на повеќе локации во Белград. Иако организаторите…

Види повеќе ПЛИВАЊЕ ЗА ЧЕСНИОТ КРСТ САМО СО KOBИД СЕРТИФИКАТ. ОВИЕ ЛУЃЕ НЕ ЗНААТ ЗА БОГ!