bojkotiracite popisani bez etnicka pripadnost

БОЈКОТИРАЧИТЕ ПОПИШАНИ, БЕЗ ЕТНИЧКА ПРИПАДНОСТ

Денес беа објавени резултатите од пописот кој се спроведуваше од 5 до 30 септември 2021 година. Како што веќе забележавте овој попис наиде на многу…

Види повеќе БОЈКОТИРАЧИТЕ ПОПИШАНИ, БЕЗ ЕТНИЧКА ПРИПАДНОСТ