brazil izbori

ВО БРАЗИЛ ПРИПАДНИЦИТЕ НА БОЛСОНЕРО ГИ БЛОКИРАА УЛИЦИТЕ – МЕДИУМИТЕ НАЈАВУВААТ ДЕКА ЌЕ ИМА ДРЖАВЕН УДАР ПОРАДИ ПОБЕДАТА НА КАНДИДАТОТ НА СОРОС

Бразилскиот претседател Жаир Болсонаро се уште не го објавува поразот на претседателските избори – пишуваат соросовите медиуми кои тврдат дека Болсонаро ќе организира улични немири.…

Види повеќе ВО БРАЗИЛ ПРИПАДНИЦИТЕ НА БОЛСОНЕРО ГИ БЛОКИРАА УЛИЦИТЕ – МЕДИУМИТЕ НАЈАВУВААТ ДЕКА ЌЕ ИМА ДРЖАВЕН УДАР ПОРАДИ ПОБЕДАТА НА КАНДИДАТОТ НА СОРОС