boris dzonson

УДАРНА ВЕСТ: БОРИС ЏОНСОН ГИ УКИНУВА KOBИД ПАСОШИТЕ И ОСТАНАТИТЕ KOBИД МЕРКИ ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА

Премиерот на Обединетото Кралство, Борис Џонсон, е подготвен да ги укине ограничувањата за Кoвид, т.е. План Б во Англија, објави Телеграф во петокот, додека владините…

Види повеќе УДАРНА ВЕСТ: БОРИС ЏОНСОН ГИ УКИНУВА KOBИД ПАСОШИТЕ И ОСТАНАТИТЕ KOBИД МЕРКИ ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА