ПОЧНАА ДА МЕНУВААТ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ - ЗА ОВА СЛЕДАТ И ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР!

ПОЧНАА ДА МЕНУВААТ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ – ЗА ОВА СЛЕДАТ И ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР!

„Криминалците од власта ги корегираат резултатите од пописот во од и си измислуваат бројки! Од првични 355 атеисти, сега станаа 8.764?! Има ли поголем доказ…

Види повеќе ПОЧНАА ДА МЕНУВААТ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ – ЗА ОВА СЛЕДАТ И ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР!