devojka macka

ИЛОН МАСК: ОПТИМУС БОТОВИ ЌЕ ДОБИЈАТ ОПЦИЈА ЗА ПОТЕНЦИЈАЛНИ ФЕТИШИСТИ

Прототипите на хуманоидните роботи на Tesla, кои извршниот директор Илон Маск ги претстави минатата недела, би можеле да се продаваат во алтернативни верзии што ќе…

Види повеќе ИЛОН МАСК: ОПТИМУС БОТОВИ ЌЕ ДОБИЈАТ ОПЦИЈА ЗА ПОТЕНЦИЈАЛНИ ФЕТИШИСТИ
ILON MASK TVITER

ИЛОН МАСК: ДОГОВОР СО ТВИТЕР Е МОЖЕН САМО АКО ДОКАЖАТ КОЛКУ ВИСТИНСКИ СМЕТКИ, А КОЛКУ БОТОВИ ПОСТОЈАТ

Илон Маск рече дека ако Твитер може да го обезбеди својот метод на земање примероци од 100 сметки и може да потврди дека тие сметки…

Види повеќе ИЛОН МАСК: ДОГОВОР СО ТВИТЕР Е МОЖЕН САМО АКО ДОКАЖАТ КОЛКУ ВИСТИНСКИ СМЕТКИ, А КОЛКУ БОТОВИ ПОСТОЈАТ