branko cvejic

ПОЧИНА АКТЕРОТ БРАНКО ЦВЕЈИЌ – УЧЕСТВУВАШЕ ВО ГРУПНАТА BAKЦИНАЦИЈА ЗА KOBИД ВО ЈУГОСЛОВЕНСКИОТ ДРАМСКИ ТЕАТАР

Актерот Бранко Цвејиќ почина на 75-годишна возраст. Оваа вест ја потврдија и од Југословенскиот драмски театар. Тој итно бил префрлен во болница откако му се…

Види повеќе ПОЧИНА АКТЕРОТ БРАНКО ЦВЕЈИЌ – УЧЕСТВУВАШЕ ВО ГРУПНАТА BAKЦИНАЦИЈА ЗА KOBИД ВО ЈУГОСЛОВЕНСКИОТ ДРАМСКИ ТЕАТАР