НЕЛИ БЕА ИЗОЛИРАНИ?! ЛАВРОВ НА СРЕДБА СО СИТЕ АМБАСАДОРИ ОД ЗЕМЈИТЕ ОД БРИКС (БРАЗИЛ, ИНДИЈА, ЈУЖНА АФРИКА И КИНА)

НЕЛИ БЕА ИЗОЛИРАНИ?! ЛАВРОВ НА СРЕДБА СО СИТЕ АМБАСАДОРИ ОД ЗЕМЈИТЕ ОД БРИКС (БРАЗИЛ, ИНДИЈА, ЈУЖНА АФРИКА И КИНА)

На 22 март, Министерот за надворешни работи на Руската Федерација Сергеј Лавров одржа средба со главите на дипломатските претставништва на земјите од БРИКС акредитирани во…

Види повеќе НЕЛИ БЕА ИЗОЛИРАНИ?! ЛАВРОВ НА СРЕДБА СО СИТЕ АМБАСАДОРИ ОД ЗЕМЈИТЕ ОД БРИКС (БРАЗИЛ, ИНДИЈА, ЈУЖНА АФРИКА И КИНА)