ilon mask

НИКОГАШ ПОГОЛЕМА ПАНИКА ВО БРИСЕЛ! ЕВРОПРАТЕНИЦИТЕ ГО ПОВИКУВААТ ИЛОН МАСК НА СОСЛУШУВАЊЕ БИДЕЈЌИ СТРАВУВААТ ОД УКИНУВАЊЕ НА ЦЕНЗУРАТА

Европратениците на центристичката група Обнови ја Европа побараа мултимилијардерот Илон Маск да биде сослушан во Европскиот парламент за да дознаат повеќе за неговите намери како…

Види повеќе НИКОГАШ ПОГОЛЕМА ПАНИКА ВО БРИСЕЛ! ЕВРОПРАТЕНИЦИТЕ ГО ПОВИКУВААТ ИЛОН МАСК НА СОСЛУШУВАЊЕ БИДЕЈЌИ СТРАВУВААТ ОД УКИНУВАЊЕ НА ЦЕНЗУРАТА
ukraina penzii i plati

УКРАИНЦИТЕ ИСПРАТИЈА ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО БРИСЕЛ: НЕМАМЕ ПАРИ ЗА ПЛАТИ И ПЕНЗИИ

Украина можеби нема да има пари да исплати плати и пензии доколку Европската унија не ја забрза финансиската помош, предупреди премиерот на земјата. Тој рече…

Види повеќе УКРАИНЦИТЕ ИСПРАТИЈА ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО БРИСЕЛ: НЕМАМЕ ПАРИ ЗА ПЛАТИ И ПЕНЗИИ
ВО БЕЛГИЈА ИМ ПЛАЌААТ НА ОНИЕ КОИ РЕШИЛЕ ДА СЕ ОСЛОБОДАТ ОД АВТОМОБИЛОТ! КОЛКУ?!

ВО БЕЛГИЈА ИМ ПЛАЌААТ НА ОНИЕ КОИ РЕШИЛЕ ДА СЕ ОСЛОБОДАТ ОД АВТОМОБИЛОТ! КОЛКУ?!

Веќе почнаа да се случуваат големи промени во општеството, а најновиот пример доаѓа од Белгија. Досега, тоа е само во Брисел, каде што сопствениците на…

Види повеќе ВО БЕЛГИЈА ИМ ПЛАЌААТ НА ОНИЕ КОИ РЕШИЛЕ ДА СЕ ОСЛОБОДАТ ОД АВТОМОБИЛОТ! КОЛКУ?!
brisel korona protest

БРИСЕЛ: АПСЕЊА НА МАСОВЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ KOBИД ТЕРОРОТ (ВИДЕО/ФОТО)

Илјадници луѓе излегоа на улиците на белгискиот главен град Брисел, за да протестираат против владините ограничувања за Кoвид-19. Голем број луѓе ги преплавија улиците на…

Види повеќе БРИСЕЛ: АПСЕЊА НА МАСОВЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ KOBИД ТЕРОРОТ (ВИДЕО/ФОТО)