И “ТАЈМС” ПРИЗНА! БРИТАНСКИ СПЕЦИЈАЛНИ СИЛИ ОБУЧУВААТ ЛОКАЛНИ ВОЈНИЦИ ВО УКРАИНА!

Британски специјални сили обучуваат украински војници на теренот во пошироката област на Киев, првпат од почетокот на руската инвазија во Украина, информира британскиот весник „Тајмс”.…

Види повеќе И “ТАЈМС” ПРИЗНА! БРИТАНСКИ СПЕЦИЈАЛНИ СИЛИ ОБУЧУВААТ ЛОКАЛНИ ВОЈНИЦИ ВО УКРАИНА!