ukrainski vojnici tepaat civili

НОВИ СНИМКИ КОИ ЈА ПОКАЖУВААТ БРУТАЛНОСТА НА УКРАИНСКИТЕ ВОЈНИЦИ! ТЕПААТ ЦИВИЛИ И ГИ ИСМЕВААТ ЗАТОА ШТО УРИНИРАЛЕ ОД СТРАВ (ВИДЕО)

На украинските социјални мрежи во вторникот беше објавена нова снимка на која се гледа како луѓе во униформи тепаат и малтретираат затвореници. Градоначалникот на четвртиот…

Види повеќе НОВИ СНИМКИ КОИ ЈА ПОКАЖУВААТ БРУТАЛНОСТА НА УКРАИНСКИТЕ ВОЈНИЦИ! ТЕПААТ ЦИВИЛИ И ГИ ИСМЕВААТ ЗАТОА ШТО УРИНИРАЛЕ ОД СТРАВ (ВИДЕО)