(ВИДЕО) ТОЛКУ ОД ВЕРНИОТ ПАРТНЕР НА НАТО: ПРЕД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА НА БУГАРИЈА СЕ ВЕАТ РУСКИ ЗНАМИЊА И ТРАНСПАРЕНТИ „НАТО ОДИ СИ ДОМА!“

(ВИДЕО) ТОЛКУ ОД ВЕРНИОТ ПАРТНЕР НА НАТО: ПРЕД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА НА БУГАРИЈА СЕ ВЕАТ РУСКИ ЗНАМИЊА И ТРАНСПАРЕНТИ „НАТО ОДИ СИ ДОМА!“

Под паролата “НАТО оди си дома” денеска во Софија се одржува анти-НАТО протест. Демонстрантите протестираат против воената поддршка на Бугарија за Украина. Во близина на…

Види повеќе (ВИДЕО) ТОЛКУ ОД ВЕРНИОТ ПАРТНЕР НА НАТО: ПРЕД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА НА БУГАРИЈА СЕ ВЕАТ РУСКИ ЗНАМИЊА И ТРАНСПАРЕНТИ „НАТО ОДИ СИ ДОМА!“