САМО КАЈ НАС СÈ УШТЕ СИ ТРАЕ - ОД ПЕТОК ВО БУГАРИЈА СЕ УКИНУВА ВОНРЕДНАТА ЕПИДЕМИОЛОШКА СОСТОЈБА

САМО КАЈ НАС СÈ УШТЕ СИ ТРАЕ – ОД ПЕТОК ВО БУГАРИЈА СЕ УКИНУВА ВОНРЕДНАТА ЕПИДЕМИОЛОШКА СОСТОЈБА

Бугарија од 1 април нема да биде во состојба на вонредна епидемија и ќе се укинат воведените антиепидемиски мерки во таа држава. Тоа на брифинг…

Види повеќе САМО КАЈ НАС СÈ УШТЕ СИ ТРАЕ – ОД ПЕТОК ВО БУГАРИЈА СЕ УКИНУВА ВОНРЕДНАТА ЕПИДЕМИОЛОШКА СОСТОЈБА