ПАНДЕВ ДО МИНИСТЕРОТ БУЈАР ОСМАНИ: „СМЕШЕН СИ И ЖАЛЕН“ (ФОТО)

ПАНДЕВ ДО МИНИСТЕРОТ БУЈАР ОСМАНИ: „СМЕШЕН СИ И ЖАЛЕН“ (ФОТО)

Низа реакции одекнаа во јавноста по вчерашната информација дека дипломатски пасоши од Министерството за надворешни работи ќе добијат двајца фудбалски репрезентативци, Александар Трајковски и Енис…

Види повеќе ПАНДЕВ ДО МИНИСТЕРОТ БУЈАР ОСМАНИ: „СМЕШЕН СИ И ЖАЛЕН“ (ФОТО)
bujar osmani

ПРОТЕКТОРАТ?! ЕК ЌЕ НАБАВУВА ГАС И НАФТА ЗА МАКЕДОНИЈА КОЛКУ ШТО ЌЕ ИМА ПОТРЕБА, ВЕЛИ ОСМАНИ

Европскиот совет ноќеска донесе одлука за колективна набавка на гас и други извори на енергија во име на земјите членки на ЕУ со цел да…

Види повеќе ПРОТЕКТОРАТ?! ЕК ЌЕ НАБАВУВА ГАС И НАФТА ЗА МАКЕДОНИЈА КОЛКУ ШТО ЌЕ ИМА ПОТРЕБА, ВЕЛИ ОСМАНИ