samoubistven napad vo bukurest

УДАРНО! САМОУБИСТВЕН НАПАД НА РУСКАТА АМБАСАДА ВО БУКУРЕШТ?! (ВИДЕО)

Напаѓачот загина откако со својот автомобил удрил во капијата на руската амбасада во Букурешт. По ударот автомобилот се запалил, а според првите информации напаѓачот изгорел.…

Види повеќе УДАРНО! САМОУБИСТВЕН НАПАД НА РУСКАТА АМБАСАДА ВО БУКУРЕШТ?! (ВИДЕО)