германски пратеник го поддржува путин бундестаг

КОГА ГЕРМАНСКИ ПРАТЕНИК ГО ПОДДРЖУВА ПУТИН СРЕДЕ ГЕРМАНСКИОТ БУНДЕСТАГ (ВИДЕО)

Замислете, кога нашиот т.н. министер за надворешни работи повикува да не се точи гориво на руските бензински станици во државава, сѐ уште постојат западноевропски политичари…

Види повеќе КОГА ГЕРМАНСКИ ПРАТЕНИК ГО ПОДДРЖУВА ПУТИН СРЕДЕ ГЕРМАНСКИОТ БУНДЕСТАГ (ВИДЕО)