kanada booster

ЗАПАДНО ЛУДИЛО: ВО КАНАДА ПОЧНУВААТ СО „БУСТЕР ДОЗИ“ НА ДЕЦА ОД 5 ДО 11 ГОДИНИ!

Здравството во Канада одобри дополнителни дози на вaкцината Pfizеr-BioNTеch за деца на возраст меѓу 5 и 11 години, изјави во петокот главниот директор за јавно…

Види повеќе ЗАПАДНО ЛУДИЛО: ВО КАНАДА ПОЧНУВААТ СО „БУСТЕР ДОЗИ“ НА ДЕЦА ОД 5 ДО 11 ГОДИНИ!