kajusa

ВИРАЛНО ВИДЕО: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЧЕЧЕНЦИТЕ ПЕАТ КАТЈУША

На социјалните мрежи се појави видео од чеченските специјалци како пеат „Катјуша“ во Донбас, а видеото набрзо стана вирално. Војниците на специјалните сили „Ахмат“ заедно…

Види повеќе ВИРАЛНО ВИДЕО: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЧЕЧЕНЦИТЕ ПЕАТ КАТЈУША
ramzan kadirov

КАДИРОВ: ЧЕЧЕНСКИТЕ БОРЦИ ПРОНАОЃААТ СÈ ПОВЕЌЕ ТРАГИ ОД СТРАНСКИ ПЛАТЕНИЦИ – ГО ОСЛОБОДИВМЕ ЦЕЛ МАРИУПОЛ (ВИДЕО)

Чеченскиот лидер Рамзан Кадиров објави ново видео како зазема националистички позиции во Мариупол. Според него, чеченските борци пронаоѓаат се повеќе траги од престојот на „странските…

Види повеќе КАДИРОВ: ЧЕЧЕНСКИТЕ БОРЦИ ПРОНАОЃААТ СÈ ПОВЕЌЕ ТРАГИ ОД СТРАНСКИ ПЛАТЕНИЦИ – ГО ОСЛОБОДИВМЕ ЦЕЛ МАРИУПОЛ (ВИДЕО)