ramazan kadirov

РАМАЗАН КАДИРОВ СЕ ПОФАЛИ СО НОВИ ВОЕНИ ВОЗИЛА КОИ ЧЕЧЕНСКИТЕ СПЕЦИЈАЛЦИ ГИ ЗАПЛЕНИЈА ОД УКРАИНЦИТЕ

Рамзан Кадиров ја покажа заробената опрема – генерален оклопен автомобил. Шефот на Чеченија на својот профил на Телеграм објави видео од „тест возењето“. Пријатели! Денеска…

Види повеќе РАМАЗАН КАДИРОВ СЕ ПОФАЛИ СО НОВИ ВОЕНИ ВОЗИЛА КОИ ЧЕЧЕНСКИТЕ СПЕЦИЈАЛЦИ ГИ ЗАПЛЕНИЈА ОД УКРАИНЦИТЕ
рамзан кадиров ќе ги ослободиме од нацистичката доминација

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЧЕЧЕНСКИТЕ ВОЈНИЦИ СПАСУВААТ УКРАИНСКИ ЦИВИЛИ ОД УКРАИНСКАТА АРМИЈА! КАДИРОВ: „ЌЕ ГИ ОСЛОБОДИМЕ ОД НАЦИСТИЧКАТА ДОМИНАЦИЈА“ (ВИДЕО)

По големиот број лаги со кои се служат западните медиуми, пропагандната машинерија која во своите текстови ја опишува руската армија како нискоморална или насилна и…

Види повеќе ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЧЕЧЕНСКИТЕ ВОЈНИЦИ СПАСУВААТ УКРАИНСКИ ЦИВИЛИ ОД УКРАИНСКАТА АРМИЈА! КАДИРОВ: „ЌЕ ГИ ОСЛОБОДИМЕ ОД НАЦИСТИЧКАТА ДОМИНАЦИЈА“ (ВИДЕО)