ЌЕ ИМА НОВО ПОСКАПУВАЊЕ?! РАСТЕ ЦЕНАТА НА СУРОВАТА НАФТА НА СВЕТСКИТЕ БЕРЗИ

ЌЕ ИМА НОВО ПОСКАПУВАЊЕ?! РАСТЕ ЦЕНАТА НА СУРОВАТА НАФТА НА СВЕТСКИТЕ БЕРЗИ

Цената на суровата нафта од утрото поскапе за 6 отсто. Вредноста на барелот на лондонскиот пазар утринава изнесува 109 долари, што е раст од 6…

Види повеќе ЌЕ ИМА НОВО ПОСКАПУВАЊЕ?! РАСТЕ ЦЕНАТА НА СУРОВАТА НАФТА НА СВЕТСКИТЕ БЕРЗИ