КАПИТАЛИЗМОТ ПРОПАЃА?! БРИТАНЦИТЕ ВО ШОК - ОД ДЕНЕСКА СТРУЈАТА И ГАСОТ ПОСКАПУВААТ ЗА 54%

КАПИТАЛИЗМОТ ПРОПАЃА?! БРИТАНЦИТЕ ВО ШОК – ОД ДЕНЕСКА СТРУЈАТА И ГАСОТ ПОСКАПУВААТ ЗА 54%

Државниот енергетски регулатор на Велика Британија денеска ја зголеми ценовната граница за 54 отсто, што е најголемиот таков скок од 2017 година од кога почна…

Види повеќе КАПИТАЛИЗМОТ ПРОПАЃА?! БРИТАНЦИТЕ ВО ШОК – ОД ДЕНЕСКА СТРУЈАТА И ГАСОТ ПОСКАПУВААТ ЗА 54%