cena na zejtin makedonija

ОВА Е СЕРИОЗНО! НА ЕВРОПА И СЕ ЗАКАНУВА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ЕДЕН ОД НАЈВАЖНИТЕ НАМИРНИЦИ

Европа сега се соочува со недостиг на сончогледово масло, бидејќи извозот од Украина е запрен, а расположливите залихи ќе траат меѓу 4 и 6 недели,…

Види повеќе ОВА Е СЕРИОЗНО! НА ЕВРОПА И СЕ ЗАКАНУВА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ЕДЕН ОД НАЈВАЖНИТЕ НАМИРНИЦИ