ОСНОВНИТЕ ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД ВЧЕРА БЕЗ ДДВ, СЕ ОЧЕКУВА НАМАЛУВАЊЕ НА МАЛОПРОДАЖНИТЕ ЦЕНИ

ОСНОВНИТЕ ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД ВЧЕРА БЕЗ ДДВ, СЕ ОЧЕКУВА НАМАЛУВАЊЕ НА МАЛОПРОДАЖНИТЕ ЦЕНИ

Дел од основните прехранбени производи од вчера се продаваат со нула проценти ДДВ, а од минатата недела намалени се и маржите. Без ДДВ се продаваат…

Види повеќе ОСНОВНИТЕ ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД ВЧЕРА БЕЗ ДДВ, СЕ ОЧЕКУВА НАМАЛУВАЊЕ НА МАЛОПРОДАЖНИТЕ ЦЕНИ