centri za razladuvanje

ВО АМЕРИКА СЕ ОТВОРААТ ”ЛОГОРИ” ЗА РАЗЛАДУВАЊЕ ПОРАДИ Т.Н. КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ

Локалните власти ширум САД ги упатуваат граѓаните во климатизирани „центри за ладење“ бидејќи нацијата се соочува со невиден топлотен бран. Високите температури ги натераа државните…

Види повеќе ВО АМЕРИКА СЕ ОТВОРААТ ”ЛОГОРИ” ЗА РАЗЛАДУВАЊЕ ПОРАДИ Т.Н. КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ