русите го зазедоа чернобил

УДАРНА ВЕСТ: РУСИТЕ ГО ЗАЗЕДОА ЧЕРНОБИЛ (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Според последните информации, Чернобил паднал во рацете на Русите. Нуклеарната централа Чернобил, во која во 1986 година експлодираше реакторот, што е најсериозниот нуклеарен инцидент во…

Види повеќе УДАРНА ВЕСТ: РУСИТЕ ГО ЗАЗЕДОА ЧЕРНОБИЛ (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)