protesti ceska

МАСОВНИ ПРОТЕCTИ И ВО ГЛАВНИОТ ГРАД НА ЧЕШКА ПРОТИВ ПОЛИTИKИТЕ ЗА KOBИД (ВИДЕО)

Демонстрантите масовно протестираат во чешкиот главен град Прага, против политиката на владата за Ковид-19. Илјадници луѓе учествуваа на протестот во неделата против ограничувањата за Кoвид-19…

Види повеќе МАСОВНИ ПРОТЕCTИ И ВО ГЛАВНИОТ ГРАД НА ЧЕШКА ПРОТИВ ПОЛИTИKИТЕ ЗА KOBИД (ВИДЕО)