ЦИРКУС И ЛУДИЛО: МАКЕДОНИЈА ПОЧНУВА BAKЦИНАЦИЈА ЗА KOBИД-19 СО ЧЕТВРТА ДОЗА

ЦИРКУС И ЛУДИЛО: МАКЕДОНИЈА ПОЧНУВА BAKЦИНАЦИЈА ЗА KOBИД-19 СО ЧЕТВРТА ДОЗА

Комисијата за зарaзни бoлести на вчерашниот состанок ги разгледа заклучоците од Националната комисија за имунизација, во врска со почеток на вaкцинација со четврта доза на…

Види повеќе ЦИРКУС И ЛУДИЛО: МАКЕДОНИЈА ПОЧНУВА BAKЦИНАЦИЈА ЗА KOBИД-19 СО ЧЕТВРТА ДОЗА
chile cetvrta doza

КОЈ НЕМА ДА ПРИМИ ЧЕТВРТА ДОЗА НЕМА ДА МОЖЕ СЛОБОДНО ДА СЕ ДВИЖИ! – ЧИЛЕ, КАДЕ 99% ОД НАСЕЛЕНИЕТО Е BAKЦИНИРАНО СО ТРИ ДОЗИ

Чилеанското Министерство за јавно здравје објави дека од среда (1-ви јуни) Mobility Pass (Дозволата за движење) ќе биде блокирана за лицата постари од 18 години…

Види повеќе КОЈ НЕМА ДА ПРИМИ ЧЕТВРТА ДОЗА НЕМА ДА МОЖЕ СЛОБОДНО ДА СЕ ДВИЖИ! – ЧИЛЕ, КАДЕ 99% ОД НАСЕЛЕНИЕТО Е BAKЦИНИРАНО СО ТРИ ДОЗИ
cetvrta doza na vakcinata

НИКОГАШ НЕМА ДА ПРЕСТАНЕ?! CDC (АМЕРИКАНСКИ ЦЕНТАР ЗА КОНТРОЛА НА БОЛЕСТИ) ДАДЕ ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ЧЕТВРТА ДОЗА ОД ВАКЦИНАТА!

CDC ја одобри четвртата доза на вакцината против Ковид 19 за возрасни со компомитиран имунолошки систем. Ова носи уште една доза на загриженост поради слабеење…

Види повеќе НИКОГАШ НЕМА ДА ПРЕСТАНЕ?! CDC (АМЕРИКАНСКИ ЦЕНТАР ЗА КОНТРОЛА НА БОЛЕСТИ) ДАДЕ ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ЧЕТВРТА ДОЗА ОД ВАКЦИНАТА!