ОВА Е МАКЕДОНСКАТА ДРЖАВЈАНКА КОЈА БЕШЕ РАНЕТА ВО ЧИКАГО - СЕ СОБИРААТ ДОНАЦИИ ЗА ДА Ѝ СЕ ПОМОГНЕ

ОВА Е МАКЕДОНСКАТА ДРЖАВЈАНКА КОЈА БЕШЕ РАНЕТА ВО ЧИКАГО – СЕ СОБИРААТ ДОНАЦИИ ЗА ДА Ѝ СЕ ПОМОГНЕ

Ана Бранковиќ Јовановиќ (31) од Скопје која пред неколку години замина да работи во Соединетите Американски Држави е повредена откако била застрелана на работно место…

Види повеќе ОВА Е МАКЕДОНСКАТА ДРЖАВЈАНКА КОЈА БЕШЕ РАНЕТА ВО ЧИКАГО – СЕ СОБИРААТ ДОНАЦИИ ЗА ДА Ѝ СЕ ПОМОГНЕ