cirkus 19

ПОЧНУВААТ СУДСКИТЕ ПРОЦЕСИ ПОРАДИ НЕСАКАНИТЕ ЕФЕКТИ ОД BAKЦИНАТА

Пишува: д-р Александар Љубиќ Додека целото внимание на јавноста е насочено кон војната, можната енергетска криза и можниот недостиг на храна, зад завесата се уште…

Види повеќе ПОЧНУВААТ СУДСКИТЕ ПРОЦЕСИ ПОРАДИ НЕСАКАНИТЕ ЕФЕКТИ ОД BAKЦИНАТА