ilon mask nafta gas

ИЛОН МАСК: СВЕТОТ МОРА ДА ПРОДОЛЖИ ДА КОРИСТИ НАФТА И ГАС ИЛИ ЦИВИЛИЗАЦИЈАТА ЌЕ ПРОПАДНЕ

Транзицијата кон обновливи извори на енергија е една од најтешките задачи со кои се соочува планетата и може да потрае неколку децении, изјави извршниот директор…

Види повеќе ИЛОН МАСК: СВЕТОТ МОРА ДА ПРОДОЛЖИ ДА КОРИСТИ НАФТА И ГАС ИЛИ ЦИВИЛИЗАЦИЈАТА ЌЕ ПРОПАДНЕ