ОТКРИЕНИ СЕ! ПОЗНАТ НАУЧНИК ЗА КЛИМАТА ОТКРИ ДЕКА СО2 НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО Т.Н. ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ

ОТКРИЕНИ СЕ! ПОЗНАТ НАУЧНИК ЗА КЛИМАТА ОТКРИ ДЕКА СО2 НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО Т.Н. ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ

Заборавете на „решената“ наука или „консензус“ – тоа е политичка конструкција дизајнирана да ја задуши дебатата во интерес на промовирање на агендата за команда и…

Види повеќе ОТКРИЕНИ СЕ! ПОЗНАТ НАУЧНИК ЗА КЛИМАТА ОТКРИ ДЕКА СО2 НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО Т.Н. ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ