МАСКИТЕ ЗА ЛИЦЕ ВО ЦРНА ГОРА ОД УТРЕ САМО ПРЕПОРАКА

МАСКИТЕ ЗА ЛИЦЕ ВО ЦРНА ГОРА ОД УТРЕ САМО ПРЕПОРАКА

Црногорската министерка за здравство, Јелена Боровиниќ-Бојовиќ, денеска најави дека од задутре носењето заштитни маски во училиштата, маркетите, трговските центри, спортските сали ќе биде само како…

Види повеќе МАСКИТЕ ЗА ЛИЦЕ ВО ЦРНА ГОРА ОД УТРЕ САМО ПРЕПОРАКА