crven krst

АВСТРИСКИОТ ЦРВЕН КРСТ СЕ ПОВЛЕКУВА ОД КАМПАЊАТА ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИНАЦИЈА

Владините фанатици наскоро ќе останат сами. Фронтот за вaкцинација се урива. Дури и Црвениот крст сега го напушта бродот што тоне и се повлекува од…

Види повеќе АВСТРИСКИОТ ЦРВЕН КРСТ СЕ ПОВЛЕКУВА ОД КАМПАЊАТА ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИНАЦИЈА