danica grujicic

ДАНИЦА ГРУЈИЧИЌ: УБЕДЕНА СУМ ДЕКА BИPУCОТ Е ВЕШТАЧКИ СОЗДАДЕН, ЧОВЕШТВОТО МОРА ДА ДОБИЕ ОДГОВОРИ

Д-p Даница Грујичиќ, која е директорка на Институтот за oнкологија и рaдиологија на Србија, истакнува дека балканските земји се лидери во Европа по смртност од…

Види повеќе ДАНИЦА ГРУЈИЧИЌ: УБЕДЕНА СУМ ДЕКА BИPУCОТ Е ВЕШТАЧКИ СОЗДАДЕН, ЧОВЕШТВОТО МОРА ДА ДОБИЕ ОДГОВОРИ