danska vakcinacija

ДАНСКА Е ПРВАТА ЗЕМЈА ШТО ЈА СУСПЕНДИРАШЕ ПРОГРАМАТА ЗА BAKЦИHAЦИJA!

Данска стана првата земја што ја прекина својата програма за вaкцинација против кoронавируc, велејќи дека тоа го прави бидејќи вируcот сега е под контрола. „Пролетта…

Види повеќе ДАНСКА Е ПРВАТА ЗЕМЈА ШТО ЈА СУСПЕНДИРАШЕ ПРОГРАМАТА ЗА BAKЦИHAЦИJA!
ruski deca

РУСКИТЕ ДЕЦА СЕ МАЛТРЕТИРААТ ПОРАДИ НИВНАТА НАЦИОНАЛНОСТ

Организацијата за човекови права Save the Children известува дека руските деца се малтретирани во данските училишта поради нивната националност. Откако им се обратија неколку родители…

Види повеќе РУСКИТЕ ДЕЦА СЕ МАЛТРЕТИРААТ ПОРАДИ НИВНАТА НАЦИОНАЛНОСТ
danska gi ukinuva site merki

СЕГА И ОФИЦИЈАЛНО! ДАНСКА ГИ УКИНУВА СИТЕ KOBИД МЕРКИ, ДАНСКАТА ПРЕМИЕРКА СТАВИЛА ПЕЧАТ!

Копенхаген – Данска ќе ги откаже сите eпидемиолошки мерки на почетокот на следната недела и покрај постојаното зголемување на бројот на заразени со кoронавирус. Според…

Види повеќе СЕГА И ОФИЦИЈАЛНО! ДАНСКА ГИ УКИНУВА СИТЕ KOBИД МЕРКИ, ДАНСКАТА ПРЕМИЕРКА СТАВИЛА ПЕЧАТ!
ekstra blade

САМИТЕ ПРИДОНЕЛЕ ЗА KOBИД ХИСТЕРИЈАТА! ДАНСКИ НОВИНАРИ СЕ ИЗВИНУВААТ И ПРИЗНАВААТ ДЕКА ВЛАСТИТЕ ГИ ЛАЖЕЛЕ

Екстра Бледет експлицитно се извини што го направи KOBИД-19 поопасен отколку што е и и даде непотребно големо значење на вaкцинацијата против KOBИД-19. По две…

Види повеќе САМИТЕ ПРИДОНЕЛЕ ЗА KOBИД ХИСТЕРИЈАТА! ДАНСКИ НОВИНАРИ СЕ ИЗВИНУВААТ И ПРИЗНАВААТ ДЕКА ВЛАСТИТЕ ГИ ЛАЖЕЛЕ