daruvaj krv spasi zivot

ХОРОР: ЕВЕ ВО КАКВА МИЗЕРИЈА СЕ ДАРУВА КРВ ВО ОХРИД (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ДАЛИ СТЕ СВЕСНИ ВО КАКВИ УСЛОВИ СЕ ДАРУВА КРВ ВО ОХРИД?! Денес, на фејсбук мрежата се појави статус со страшни фотографии од местото каде граѓаните…

Види повеќе ХОРОР: ЕВЕ ВО КАКВА МИЗЕРИЈА СЕ ДАРУВА КРВ ВО ОХРИД (ФОТОГАЛЕРИЈА)