ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ: ПРОНАОЃАЧОТ НА мРНК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-Р МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

„ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ“: ПРОНАОЃАЧОТ НА мPHК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-P МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

Д-р Роберт Мелоун, еден од пронаоѓачите на мPHК технологијата, долго време беше отворен критичар на дистопискиот одговор на пaндемијата на Кoвид-19 ширум светот, особено на…

Види повеќе „ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ“: ПРОНАОЃАЧОТ НА мPHК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-P МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)