deca i klimatski promeni

СТИГНАА ДО НАЈМЛАДИТЕ: 7 ОД 10 ДЕЦА СЕ ЗАГРИЖЕНИ ПОРАДИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ!

Климатската агенда стигна до децата: Децата порано се плашеа од Баба Рога, а сега (според мејнстрим медиумите) се плашат од климатските промени! И можеби се…

Види повеќе СТИГНАА ДО НАЈМЛАДИТЕ: 7 ОД 10 ДЕЦА СЕ ЗАГРИЖЕНИ ПОРАДИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ!
kanada booster

ЗАПАДНО ЛУДИЛО: ВО КАНАДА ПОЧНУВААТ СО „БУСТЕР ДОЗИ“ НА ДЕЦА ОД 5 ДО 11 ГОДИНИ!

Здравството во Канада одобри дополнителни дози на вaкцината Pfizеr-BioNTеch за деца на возраст меѓу 5 и 11 години, изјави во петокот главниот директор за јавно…

Види повеќе ЗАПАДНО ЛУДИЛО: ВО КАНАДА ПОЧНУВААТ СО „БУСТЕР ДОЗИ“ НА ДЕЦА ОД 5 ДО 11 ГОДИНИ!